Om os

Du finder os i det centrale Horsens på Jessensgade 4 – en del af gågade systemet – Guldbech Studio er en del af butikken PhotoCare/Guldbech, som foruden fotografering, beskæftiger sig med billedproduktion og salg af kameraudstyr under navnet PhotoCare – som er en landsdækkende kæde af selvstændige fotobutikker.
Den anden afdeling af butikken er Guldbech Ure & Smykker, som har et bredt udvalg af ure og smykker og altid er klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige ur/smykke til dig eller til gave.  

Mød fotograferne

Vicky-web

Vicky

Fotograf
Rikke-web

Rikke

Fotograf

Vores fotografer har mange års erfaring og deltager løbende i kurser for at dygtiggøre sig yderligere.

Vi har masser af ideer og er klar med råd og vejledning, så du få en god oplevelse af at være hos fotografen – og et godt slutresultat – nemlig et billede du er fuldt ud tilfreds med og gerne have op at hænge hos dig selv eller give i gave.
Vores store studio ligger på 1. sal, over butikken, hvor vi i rolige og ugenerte omgivelser kan give dig/jer en god oplevelse af at være ved fotograf. Vi har fine faciliteter til at man kan sidde behageligt og afslappet, mens man venter på at komme til og er det de helt små der skal fotograferes er der også mulighed for at få skiftet en ble, amme eller få varmet noget mad. 

Har du selv gode ideer til hvilket udtryk, baggrund og evt. opstilling du ønsker på billedet, er vi selvfølgelig helt åbne for det, men vi giver også gerne gode råd og ideer, så vi i fællesskab kan få det helt rigtige billede ”i kassen”
Vi producerer alle vores billeder selv. Dette gør at vi dels har en høj fleksibilitet i det produkter vi kan tilbyde, du undgår håbløs lange leveringstider og vi sikre at kvaliteten er helt i top hver eneste gang, da vi selv har den fulde kontrol over f.eks. farvegengivelsen.

I 2019 overtog vi den gamle fotografvirksomhed I & W Studio, som også holdt til i Horsens. Vi bestræber os på at videreføre den høje kvalitet og selvom vi har flyttet I & W Studio ind under samme tag som Guldbech/PhotoCare, har vi naturligvis stadig det store arkiv der går mere end 100 år tilbage. Så er du gammel kunde hos I & W Studio kan du altid kontakte os med henblik på genbestilling fra en tidligere ordre. 

Faciliteterne

I området omkring vores studio, har vi et fint “venteområde” hvor der er plads til at få overtøjet af og lige blive klar inden det gør løs i studioet. 
Der er adgang til toilet og pusleplads, samt køkken, hvor der kan varmes sutteflasker mm.