Galleri

Vi har her samlet lidt inspiration på noget af vores arbejde.

Vi sætter god tid af til en fotografering og vil typisk tage en masser billeder fra forskellige vinkler og opstillinger. Når vi er færdige med fotograferingen, laver vi en grov sortering, hvor f.eks. billeder med lukkede øjne sorteres fra. Herefter får du adgang til billederne og kan udvælge det/de billeder der skal arbejdes videre med til det endelige resultat. 
Billederne du vil få at se til udvælgelse er ikke færdig redigeret – Vi har måske lavet et par eksempler på hvordan billederne kunne blive beskåret og hvordan et billede vil se ud i henholdsvis farve og sort/hvid. 
Først når du har udvalgt de billeder du ønsker, laver vi den endelige optimering af billedet – vi justere farver, kontrast mm – og er der lige netop den dag du skulle til fotograf kommet en irriterende bums på hagen, ja så kan vi også fjerne den.

Har du svært ved at vælge et billede, eller har særlige ønsker til opstillinger, så er vi naturligvis altid klar til at hjælpe, råde og vejlede – så du får netop det billede DU ønsker.